Ubiquiti Amplifi

Amplifi HD Home Wi-Fi Router

Ubiquiti AmpliFi router är en liten vit kub som är designad för att komplettera ditt hem. Du behöver inte längre dölja din router. Utöver den stilrena designen hade denna router dessutom en display med pekskärm och kan visa aktuell nätverksstatus.

Förutom en riktigt snygg design ger denna AmpliFi router dig en snabb, trådlös täckning. Du kan använda den som en fristående router eller utöka systemed med mesh-punkter i ett AmpliFi HD system. Denna router ger dig överföringshastigheter på upp till 1750Mbit/s (450+1300Mbps) via dual-bandteknik. På baksidan av enheten finner du 4 gigabit ethernet-portar och en USB-kontakt.

Installation och ändringar görs enkelt direkt i din smartphone via en väldigt användarvänlig app. Denna app finns för både iOS och Android. Med hjälp av Bluetooth hittar appen din nya router och kopplar upp så att du inte behöver leta efter SSID och logga in.
Appen hjälper dig att hålla koll på ditt nätverk, lägga till extender-antenner, sätta upp föräldrarkontroll och gästnätverk med mera.

Köp den här!

Ubiquiti Amplifi HD Mesh point

Trådlös antenn till Amplifi HD Router

Ubiquiti Amplifi HD Mesh point är en extra antenn som du kopplar in i vägguttaget. Den arbetar tillsammans med din Amplifi router för att både utöka och komplettera nätverket.

Med denna extra antenn utökar du räckvidden ytterligare. På detta sätt kan du få WiFi överallt! Den stora fördelen med ett mesh-system är att alla noder kors och tvärs kan prata med varandra. De behöver alltså inte kommunicera en förutbestämd väg eller via routern.

Köp den här!