PLANTRONICS VOYAGER 3280

RESPONSIV OCH INTUITIV
Sätt på dig headsetet så besvarar de smarta sensorerna automatiskt samtalet. Tryck på den särskilda ljudavstängningsknappen för att enkelt stänga av eller sätta igång mikrofonen. Headsetets dynamiska meddelande om avstängd mikrofon meddelar dig omedelbart om du pratar när mikrofonen är av. Med en enda knapptryckning kan du dessutom aktivera Siri, Cortana eller Google Now.

UTMÄRKT LJUDKVALITET 
Med de tre finjusterade mikrofonerna och förbättrade bullerdämpningsteknik urskiljer Voyager 3280 din röst från störande bakgrundsljud så att den som ringer hör vad du säger, och inte störs av omgivningarna runt dig. Stöd för bredbandsljud säkerställer dessutom kompatibilitet med HD Voice-aktiverade smarttelefoner.

Köp här

Plantronics Voyager 5200

Voyager 5200 har anpassningsbara mikrofoner som jobbar tillsammans för att minska störande bakgrundsljud. Smart senors- upptäcker automatiskt om det används eller inte och dirigerar samtalsljud dit du förväntar dig.

Dynamiskt meddelande om avstängs mikrofon känner både av och meddelar dig när du pratar om mikrofonen är avstängd. Detta headset har svettålig nanobeläggning som skyddar mot svett och vattenstänk. (IPX4). Dessutom känner Windsmart av vindriktning och anpassas därefter.

Köp här

Plantronics Explorer 110/R

VAR FRI ATT GÖRA MER
Frigör båda händerna för att göra mobil kommunikation lättare. Tryck bara på en knapp på headsetet för att aktivera röststyrning med Siri, Google Now eller Cortana för att ringa ett samtal, få vägbeskrivning eller söka på webben – utan att röra vid telefonen.

FORTSÄTT PRATA
Oavsett om du ringer ett jobbsamtal eller pratar med någon nära gör den automatiska brusreduceringen att du kan slappna av och fokusera på konversationen. Det här bekväma headsetet har en elegant och minimalistisk design, det känns viktlöst när du bär det och det har kraften att hjälpa dig genom dagen på en enda laddning.

FUNKTIONER
HD-ljud
Röstuppringning
Multipoint
Direktuppspelat ljud
Lätt och bekväm passform
Lång batterilivslängd
Strömsparläge
Headsethållare
Billaddare
HD Audio för

Kör här
Plantronics EX55

Plantronics EX55 

Enkel installation med Bluetooth®-telefoner
Bullerdämpningsteknik ger tydliga samtal
Lyssna på musik, GPS-anvisningar och mycket mer
Anslut två smarttelefoner och ta samtalen i valfri telefon
Designat för att passa båda öronen
Röstlarm indikerar batteri- och anslutningsstatus
Plantronics EX55 har upp till 11 timmars samtalstid

Köp här