Plantronics Voyager Legend

Hör skillnaden

Poly-headsets har en elegant design som låter dig både höra och bli hörd med otrolig tydlighet, samtidigt som alla distraktioner försvinner. Levererar otroligt bra ljud för de viktigaste konversationerna.

Headsets: Poly erbjuder en mängd trådbundna och trådlösa headsets av hög kvalitet som passar för användning på kontoret, på distans eller mobilt. Dessa inkluderar Bluetooth-headset och USB-headset, kända för sin ljudklarhet, komfort och sömlösa anslutning.

Högtalare: Poly erbjuder premiumhögtalare som är utformade för att ge överlägset ljud under möten, med funktioner som brusreducering och ekoreducering.

Lösningar för videokonferenser: Poly erbjuder en rad olika lösningar för videokonferenser, inklusive konferenskameror och videobars, utformade för tydlig kommunikation och samarbete i hög upplösning.

Webbkameror: Polys webbkameror erbjuder utmärkt videokvalitet, idealisk för bärbara datorer eller bildskärmar, och förvandlar din dator till en professionell videokonferensanläggning.

Programvara och tjänster: Poly erbjuder även programvarulösningar och tjänster för enhetshantering, analys och mer för att förbättra den övergripande kommunikationsupplevelsen.

Poly – Plantronics Voyager 5200 Trådlöst Headset Svart

Plantronics BT HF Voyager 5200 är ett Bluetooth-headset med Plantronics unika WindSmart® teknik och banbrytande brusreducerande teknologi.
 
Fyra brusreducerande mikrofoner och DSP som tar bort störande bakgrundsljud. Sex lager av unik Windsmart-teknik säkerställer så din röst hörs tydligt trots att du står utomhus och pratar.
 
HD Voice-klarhet på bredbandsenheter och nätverk. Noggrant testade för komfort hela dagen. Dedikerad röststyrningsknapp. Smart sensorteknik. Ljudvarningar, nummerpresentation och röstsvar.
 
Sweatproof-nano-beläggning (P2i). Multipoint technology möjliggör att ansluta till två mobiltelefoner och ta emot samtal från vardera.
Köp här