HedData HSP för säkrare mail

Det bästa inom e-postsäkerhet till en prislapp som passar alla. HSP är prisvärda men ändå oöverträffade e-postgateways och spamskydd som leder ligan i termer av precision, prestanda, flexbilitet och stil.

Stoppar spam, inte brev

Med vår teknik sparar du dina medarbetare och kunders tidglob genom att de slipper läsa spam, leta efter riktiga brev i en spam-inkorg eller “träna” ett spamskydd. Vi stoppar inte brev bara för att det står “v*agra” i det. Istället analyserar vi spammares beteende och jämför signaturer mot pågående utbrott.

Skydd på IP-nivå

GlobalView™ är ett beprövat co-operativt realtidsnätverk för ipatt stoppa zombies och botnät, och hanterar miljarder transaktioner varje dag. GlobalView™ stoppar mer än 98 % spam på IP-nivå, och kan prioritera legitima anslutningar. Detta fungerar tack vare ippolicyd: en asynkron, snabb och skriptbar process.

Utbrottsskydd

Vi upptäcker virus som traditionella virusskydd inte hunnit få utbrottsignaturer för, genom att stoppa brev med exekverbar kod som sprids i stora volymer. För ett komplett skydd har vi även Kasperskys prisbelönta proaktiva motor, och en tredje med en mycket stor databas.

Redo för molnet

Förrutom hårdvaru­serien (SPG) erbjuder vi produkten som enwm molntjänst (HSP) och nerladdningsbar virtuell maskin (VSP) optimerad för VMware och XenServer. Det har aldrig varit enklare att få en skalbar, redundant och säker e-post­infrastruktur. För företag som redan har en virtuell miljö är investeringen minimal.

Priser

Nedan är en tabell för priset, per mail konto,

vid olika nivåer. Startavgiften är 600 kr.

.HedData HSP

Antal konton Pris per konto
Upp till 10 13 kr/månad
11 till 25 10 kr/månad
26 till 40 9 kr/månad
41 till 60 8 kr/månad
61 till 100 7 kr/månad
Över 100 Begär offert

V S

Hosted Spam Prevention by Halon         halon