Onlinebackuphd_onlinebakup

från 115 :-/mån ex. moms

Förlorad information kan kosta mycket pengar att försöka återskapa. Att ha fungerande rutiner för säkerhetskopiering är därför en självklarhet. Med HedData Online Backup får ni en färdig funktion till en fast månadskostnad HedData Erbjuder en online backup tjänst där du slipper byta band och får en säker lagring

Läs mer


Virtuell Server

cloud-virtual-private-server

från 390:-/mån ex. moms

Tjänsten Virtuell server, innebär att ni hyr en komplett serverlösning från oss. En virtuell server fungerar på samma sätt som en dedikerad server, men delar hårdvara med ett antal andra kunder. En virtuell server passar bra för dig som exempelvis behöver möjlighet att köra egna applikationer.

Läs mer


Molntjänster

Cloud

från 100:-/mån ex. moms

Molntjänster är samlingsnamnet för alla typer av hostade tjänster vilket innebär att IT numera konsumeras, produceras och installeras via Internet. Allt fler företag upptäcker fördelarna med att köpa IT som tjänst och utbudet ökar hela tiden. Vi har den perfekta lösningen för små och medelstora företag.

Läs mer


Egen Server

website-hosting

från 795:-/mån ex. moms

Dedikerad server innebär att du hyr en serverdator som står enbart för dina behov.Kompletta, skräddarsydda och kostnadseffektiva serverlösningar med hög kapacitet och tillgänglighet. Vi har standardpaket och konfigurerar enligt Era behov och önskemål. Som tillval kan vi ta hand om driften åt er.

Läs mer


Mailkonton

email-server-icon

från 45:-/mån ex. moms

Vårt mailhotellpaket är riktat mot dig som vill ha en utökad mailfunktion med bland annat antispam, antivirus, POP, IMAP, och autosvar från eget domännamn. Med detta paket kan kan du knyta professionella kontakter med dina kunder. Du sköter snabbt och enkelt olika inställningar och funktioner via vår kontrollpanel.

Läs mer