Om

Om företaget

Hos oss är du alltid satt i fokus och vi gör allt för att uppnå dina krav på perfektion. Är du en van datoranvändare eller står i begrepp att bli en, vänd dig till HedData AB, vi hjälper dig att hitta rätt.
HedData erbjuder dig som kund service på olika sätt. Fält- och verkstadsservice för datorer (PC Mac och Linux), skrivare och nätverk . Vi erbjuder också support och serviceavtal.
HedData grundades 1997 av mig Christer Hed, då som en enskild firma. Den 1 juli 2004 tog jag ett beslut att göra om firman till ett aktiebolag. Den 1 oktober 2004 körde vi igång i en liten lokal på centrala Älvdalen. Lokalen låg på Dalgatan 115, i källarplan med ingång från gatan. Vårt fokusområde är konsultuppdrag, service, support och försäljning av data- och telekomutrustning. På vårkanten 2005 började jag känna att lokalen blir för liten, det går inte att utvidga verksamheten mer. Jag får då nys på att Bergströms Radio håller på att lägga ner så den 16 maj 2005 flyttade HedData in i deras gamla lokaler på Dalgatan 107. Jag köpte samtidigt upp deras kvarvarande lager och inventarier. Samtidigt med lokalbytet så utvidgar jag verksamheten med radio, TV, digitalTV och Foto. 2008 köpte vi upp Tv verkstaden av tronds ljudservice och utökade servicesidan med tv och radio.
HedData har AA-rating hos Soliditet
Personal
Vi som jobbar på heddata är:
Christer Hed VD, Data, Nätverkstekniker och Säljare
E-Mail: christer [snabela] heddata.se
0251-32045
Erik Johansson Data, Hemelektronik, Antenntekniker och Säljare
E-Mail: erik [snabela] heddata.se
0251-32047
Maria Hed Ekonomi Sälj
E-Mail: ia [snabela] heddata.se
0251-32046
Lars-Ola Backman Säljare och Datatekniker
E-Mail: lars-ola [snabela] heddata.se
0251-32048


Sök

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna och erbjudandena först!
100% Säkert. Vi skickar inte spam eller säljer din adress!

Facebook